Espectacle de Nadal 2018

Espectacle de Nadal 2018

Com cada any per aquestes dates hem celebrat el Nadal amb un espectacle a la sala La Cate. Va ser ahir, dijous 20 de desembre.
Enguany s'ha creat un espectacle a base d’esquetxos, breus i humorístics, de temàtica nadalenca, inspirats en les activitats i situacions que es produeixen o es podrien produir en aquestes festes. Aquests han estat creats o adaptats pels mateixos alumnes de les optatives d’Arts escèniques de 2n i 3r d’ESO i de 2n del batxillerat escènic.
En el marc de la celebració del Desè aniversari d’aquesta modalitat de batxillerat (l’artístic escènic) que s'està duent a terme al llarg d’aquest curs 2018-19, s'ha decidit de fer petites “reposicions” dels espectacles que s'han representat al llarg d’aquests deu anys, per la qual cosa hem comptat puntualment amb la col·laboració d’alguns dels exalumnes que hi havien participat i que s’han dedicat a alguna de les branques de les Arts escèniques. En aquesta ocasió, els alumnes de 4t d’ESO tornaran a interpretar el “Sopar de Nadal” de l’espectacle “Antaviana” del grup Dagoll Dagom que havíem escenificat el curs 2014-15 i el “Conte de Nadal” de Charles Dickens, en versió ballet, a càrrec de l’alumnat d’Anatomia aplicada a la dansa de 1r de batxillerat escènic, amb la col·laboració d’en Berto Pujades, que l’havia protagonitzat el curs 2012-13.
Finalment, com ja és tradicional, la coral del Deulofeu va interpretar unes quantes nadales.