Actualització de dades de l'AMPA

Actualització de dades de l'AMPA

L'AMPA de l'Institut Alexandre Deulofeu necessita actualitzar les dades dels socis per millores en el sistema informàtic. Per fer-ho, cal omplir aquest imprès.

Al mateix temps, us animem a formar-ne part. Pel nostre centre, el seu suport és inestimable!

 

Benvolguts pares/mares/tutors/tutores dels alumnes de l’Institut Alexandre Deulofeu,

Un any més, la Junta de l’Associació de Mares i Pares dels Alumnes de l’Institut vol donar-vos la benvinguda, així com als vostres fills/filles que començaran un nou curs en aquest centre.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes col·labora en la millora de la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills/filles amb la compra de material divers per al centre, l’ajut en la millora de les instal·lacions i l’organització de diferents actes culturals, esportius i/o lúdics.

En el curs 2020-21 l’AMPA ha invertit en equipaments informàtics, que per part del centre es varen demanar. Cal destacar, entre d’altre material, la compra de 20 ordinadors portàtils, un projector i una pissarra digital.  

S’ha col·laborat, entre d’altres coses, en la compra de les castanyes per celebrar la castanyada a l’institut, subvencionar els Premis Sant Jordi, la compra de les agendes escolars dels alumnes de 1r i 2n ESO, xerrades adreçades als pares i alumnat...

L’ensenyament és gratuït però l’AMPA, amb l’aportació dels seus socis, pot complimentar algunes mancances o necessitats que es requereixen al llarg del curs escolar. 

Així doncs, gràcies a les quotes dels afiliats a l’AMPA es poden cobrir aquestes necessitats, de les quals es beneficien tots/totes els/les alumnes del nostre centre.  

La quota anual de l’AMPA és de 30,00 € per família.

L’esmentada quota es pot pagar en metàl·lic al moment de la inscripció de l’alumne o també omplint el full adjunt amb el número de compte bancari.

Us hi esperem! 

Ben cordialment,

LA JUNTA DE L’AMPA