El Deulofeu al Japó

El Deulofeu al Japó

Durant aquest curs 2022-2023 l’Institut Alexandre Deulofeu ha estat escollit juntament amb nou altres centres d’arreu del món per participar en el 13è Programa d’Intercanvi de Japonès de la Fundació Hakuhodo.

El novembre de 2022 la professora de japonès del centre, la Minerva Terrades i Oliveras, juntament amb la resta de professorat participant, va rebre una formació de quinze dies a la Fundació Japó de Tòquio.

Així mateix, durant aquest mes de maig quatre alumnes de japonès de tercer d’ESO, la Júlia Khyati i López, la Xènia Ramírez i Afonso, en Ron Sabaté i Haro i la Joana Sanz i Teixidor, acompanyades de la Minerva, han fet una estada al Japó de dotze dies.

Les alumnes han rebut classes de japonès de mans de l’Associació AJALT, han anat a classe a la Junior High School Attached to Faculty of Education of Chiba University, i han fet una estada en família durant un cap de setmana, a més de visitar alguns dels llocs més emblemàtics de Tòquio i col·laborar en la neteja de l’escola. Ha sigut una experiència memorable!

Volem agrair molt sincerament el suport de la Fundació Hakuhodo, de l’Associació AJALT, de la Junior High School Attached to Faculty of Education of Chiba University, de la Fundació Japó @fundacionjapon i del Consolat General del Japó a Barcelona @Consul_JPN_BCN per brindar-nos aquesta oportunitat.