IX Olimpíada de Filosofia de Catalunya

IX Olimpíada de Filosofia de Catalunya

El passat dijous 10 de febrer es va celebrar la primera jornada de la IX Olimpíada de Filosofia de Catalunya. Promoguda per la Societat Catalana de Filosofia, rep el suport de les Facultats de Filosofia de la UB, la UAB, la UdG, la URV, del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i la Filmoteca de Catalunya. L’OFC està organitzada per professorat de filosofia de secundària i batxillerat i el tema d’enguany és Transhumanisme: millora o final de l’espècie humana?

Tres alumnes del nostre institut hi van participar en dues de les modalitats del concurs: l’Alba Parcero Colomer i en Pau Baqués Margarit en la modalitat de Dissertació i la Yael Ailen Figueroa en la modalitat de Còmic.

Els guanyadors es coneixeran el proper 19 de febrer en acabar la segona fase i la final d’aquesta edició de l’Olimpíada. Han estat convocats un total de 189 participants que pertanyen a 56 centres d’arreu de Catalunya. Durant aquesta jornada, que tindrà lloc a la Sala Teatre del CCCB de Barcelona, es donaran a conèixer els finalistes que, en un acte públic i davant d’un tribunal, hauran de defensar oralment els seus treballs.