Ús de galetes

El responsable informa l'usuari que quan navega per les diferents pantalles i pàgines d'aquest lloc web s'utilitzen galetes (cookies). Una galeta és un petit arxiu de text que el servidor pot guardar en el disc dur d'un equip per emmagatzemar algun tipus d'informació sobre l'usuari. La galeta només pot ser llegida pel lloc web que el va enviar a l'equip. No és un fitxer executable ni pot propagar ni contenir un virus. El responsable  utilitza aquestes dades amb la finalitat última de millorar els seus serveis. 
L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu. Si es bloqueja l'ús de galetes al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

Com desactivar les galetes 

Per restringir o bloquejar les galetes que són emmagatzemades en el seu dispositiu, pot fer-ho canviant les opcions del seu navegador. Les instruccions per als navegadors web més comuns es poden trobar aquí:

Per a altres navegadors o dispositius ha de consultar les opcions o l'ajuda proporcionada per cada aplicació.

Actiu Proveïdor Descripció
Google Maps