Avís legal

1.    Introducció

El present avís legal conté les normes d’ús del lloc web http://www.institutalexandredeulofeu.cat que l’Institut Alexandre Deulofeu, com a titular del mateix, posa a disposició dels usuaris amb la finalitat de proporcionar informació del centre educatiu i dels serveis que s’hi ofereixen. 

2.    Identitat del titular del lloc web

Les dades informatives del titular del lloc web són les següents:

  • Nom del titular: Institut Alexandre Deulofeu
  • Domicili: Carrer Joaquim Cusí Fortunet, 3. CP 17600 de Figueres
  • CIF: Q6755203D
  • Telèfon: 972505674
  • Adreça de correu electrònic: b7004438@xtec.cat


3.    Usuaris i protecció de dades personals

Tot i que l'accés i utilització del lloc web no exigeix el registre dels usuaris, és possible que la utilització d'alguns serveis requereixi l’ompliment d’algunes dades personals. En aquest cas, aquestes dades es tractaran d’acord amb el principi de protecció de dades personals establert per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.


4.    Propietat intel·lectual i industrial

Aquest lloc web és propietat de l’Institut Alexandre Deulofeu. Tots els continguts que s’hi poden trobar, inclosos imatges, sons, textos, arxius, logotips, marques, disseny o qualsevol altre element, són propietat de l’Institut Alexandre Deulofeu o bé de tercers que n’han autoritzat l’ús i queden protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola. 
S'autoritza a l'usuari a accedir, visualitzar, imprimir, descarregar i emmagatzemar els continguts i els elements inserits en el lloc web exclusivament pel seu ús personal, privat i no lucratiu. L’accés als continguts d’aquest lloc web no transfereix cap dret sobre els mateixos.
Els continguts oferts en el lloc web poden contenir dades no actualitzades o errònies, en conseqüència són merament informatius i no tenen efectes vinculants per a l’Institut Alexandre Deulofeu. 

L’Institut Alexandre Deulofeu es reserva el dret de modificar, sense avís previ, els continguts del lloc web, així com els termes i les condicions d’aquest avís.

L’Institut Alexandre Deulofeu no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d’interferències o avaries telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

L’Institut Alexandre Deulofeu no es fa responsable dels continguts de les pàgines o de sistemes de tercers connectats amb el seu domini a través d’enllaços.


5.    Llei de serveis de la societat de la informació

El responsable d’aquest lloc web posa a disposició dels usuaris enllaços a efectes purament informatius, però sense que conegui, controli, avali o recomani els continguts, productes o serveis facilitats pels portals web als quals s'estableixen enllaços. Per això, l’Institut Alexandre Deulofeu no assumeix cap responsabilitat per cap aspecte relatiu als portals web que s’hi enllacen.

Qualsevol persona que vulgui incloure dins de la seva pàgina web un enllaç cap al lloc web del responsable haurà de complir les condicions següents:

  • Amb l’enllaç, no es realitzaran manifestacions o indicacions falses, incorrectes, denigrants o que desnaturalitzin el sentit de la informació.
  • No s'autoritzen enllaços des de pàgines que continguin continguts il·lícits, il·legals o degradants.
  • L'establiment de l’enllaç no suposa que entre el responsable i el titular de la pàgina web en la qual s'estableixi, hi hagi algun tipus de vincle o de relació.
  • El responsable d’aquest lloc web no serà responsable dels continguts o serveis oferts al web des del qual es realitza el l’enllaç.

 

La utilització del present lloc web, implica l’adquisició de la condició d’usuari i, en conseqüència, l’acceptació i respecte de les condicions establerts en aquest advertiment.