Política de privacitat

El titular del lloc web pot posar a disposició de l’usuari formularis a través dels quals pot fer-nos arribar certa informació, així com un correu electrònic per fer-nos arribar les seves consultes. L’usuari consent expressament i autoritza a l’Institut Alexandre Deulofeu el tractament automatitzat de les dades personals que subministri voluntàriament, a través de formulari o correu electrònic, a l’efecte de respondre a les seves sol·licituds d’informació.

L’usuari consenteix que les dades que ens faciliti, si s’escau, restin incorporades als fitxers de l’Institut Alexandre Deulofeu. 

L’usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades i s’entendrà que qui ens ha fet arribar les dades és el titular de les mateixes. 

El titular guardarà les dades personals rebudes a través dels formularis o comptes de correu de la pàgina web en total secret, garantint la seva confidencialitat. Així mateix, aquestes dades no seran cedides ni s’hi donarà accés en cap moment a terceres entitats, excepte en els casos autoritzats per la llei.

L’accés o ús d’aquesta pàgina web per part de l’usuari implica el seu consentiment i acceptació de les condicions exposades en aquesta política de privacitat. L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les seves dades en qualsevol moment davant l’Institut Alexandre Deulofeu, Carrer Joaquim Cusí Fortunet, 3 – 17600 Figueres (Girona), o per correu electrònic a b7004438@xtec.cat.